loading

Tut Belediye Başkan Mehmet Kılıç 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı . Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Kılıç;’ Emeği kutsal sayan milletiz’dedi.

Başkan Kılıç Mesajında ;’’Alın teri döken İşçinin ve emekçi kardeşlerimin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Fabrikalarda, tarlalarda, yer altında, zor şartlarda ekmeğini helalinden kazanan, nasırlı ellerin günüdür. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir.

Tut Belediyesi olarak çalışan işçilerimizi büyük bir ailenin üyeleri gibi görüyoruz. Belediyemiz, işçi haklarına karşı gösterilen hassasiyet ve iş yeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır.

 

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum.”