loading
Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'a, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Milletvekillerinden Yaşar Tüzün, Cavit Arı, Burhanettin Bulut CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Bizzet ve Partililer eşlik etti.
Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç gelen Misafirlerini makamında ağırlayarak Tut Belediyesinin 31 Mart dan bugüne kadar yapılan çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Kılıç göreve geldiği günden beri desteklerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a teşekkür etti
 
Tut da güzel çalışmalar yapıldığını söyleyen CHP Genel Başkanı Seyit Torun, “Konuşulanları not ettim. Bu konular üzerinde çalışmalarımızı yapacağız. Yapılan çalışmalar bizi çok mutlu ettiğini ifade etmeliyim. Bizler, gönül rahatlığıyla, buralarda yapılanları örnek göstererek, ‘Belediyelerde başardık, ülkemizde de başaracağız. Tüm sorunların çözümüne talibiz’ diyebileceğiz. Hepimizin üzerinde tarihsel sorumluluk var. Ülkeyi içinden bulunduğu durumdan çıkarmak için tam bir dayanışma ve güç birliği içinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.