İlçemiz adına Tut Belediyesi stand açarak gelen misafirler  ağırlandı .

Adıyaman Dernekler Federasyonu ve Adıyaman Vakfınca organize edilen "Adıyaman Tanıtım Günleri", Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 6-9 ekim tarihleri arasında yapıldı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Adıyaman Tanıtım Günleri”açılısına TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop katıldı. Etkinlik alanında  bulunan sergiyi gezen Şentop, ilçemiz adına açılan Tut Belediyesi standına uğrayarak ilçemizde yetişen Dut Pekmezi ve Dut kurusundan ikram edildi .

Gelen misafirlere ilçemiz hakkında  bilgiler veren Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç ,şöyle devam etti:

‘’Bu sene İstanbul Yeni kapıda 4 düzenlenen tanıtım günlerinin heyecanını yaşadık .Standımıza gelen misafirlerimize Dut Kurusu, Dut Pekmezi ve ilçemizde yetişen ürünlerden tattırma fırsatı bulduk. Standımıza ilgi oldukça güzeldi. Hem İstanbul'da yaşayan hem de Adıyaman'dan gelen hemşerilerimizi ve gönül dostlarımızı en güzel şekilde ağırlamaktan onur duyduk. Bu güzel ve kapsamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm paydaş kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum." dedi