Belediye Başkanı Mehmet Kılıç Berat Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Ramazan ayına az bir zaman kala Beraat Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Kılıç Bu mübarek gece Allah’ın kullarını günahlardan arındırdığı gecedir.  Dolayısıyla bizlerin bu geceyi değerlendirip bol bol dua ederek,  birlik beraberlimiz sayesinde geçmişte türlü engelleri nasıl atlattıysak, şuanda ülkemizin ve dünyanın başına bela olan korona virüs belasını da atlatacağımıza inancımız tamdır, diyerek şu ifadelere yer verdi:

“Berat Kandili kurtuluş, bağışlanma ve arınma gecesidir.  kırgınlıkların unutulduğu, kin ve nefret duygularını bırakma günüdür. Yüce Yaratıcının sonsuz Rahmet ve Merhametine sığınacağımız bir gecedir.

Ben bu vesileyle Tut ilçemiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Berat Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı ALLAH’tan niyaz ediyorum.”Dedi