loading
Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç Yeni Yıl mesajı yayimladi
 
Başkan Kılıç yayınladığı mesajında, her yeni yıl, yeni hedeflere, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır.
 
Son iki yıl tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadeleyle geçti. Yaşadığımız bu zor zamanların geçmişte kalması, sağlıklı günlere bir an önce kavuşmak için öncelikle aşılarımızı olmalı, belirlenen kurallara riayet etmeli ve tedbirlere hep birlikte uymalıyız. Bu zorlu süreci birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde hep birlikte atlatacağımıza ve özlem duyduğumuz sağlıklı günlere bir an önce kavuşacağımıza canı gönülden inanıyorum.
 
Tut Belediyesi olarak sıkıntılı geçen geçen 2021 yılında hedeflediğimiz hizmetleri, projeleri gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; 2022 yılının barışın sevgi ve saygının, hoşgörünün tüm dünyada hâkim olduğu, kardeşlik, dayanışma birlik ve beraberlik duygularının hakim olduğu, ümitlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğiyle, Tut'lu hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, yeni yılın ilçemize ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim” dedi