Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç ,  Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle mesajı Yayınladı

10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için  canları pahasına  çalışan polislerimizin Polis Haftası'nı ve Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü mesajla kutlayan  Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç şöyle devam etti:

‘’ Türk Polis Teşkilatı, toplumsal düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması,  gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler ile gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini en iyi şekilde yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük özveriyle görevlerini ifa eden, milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 177. Yıl dönümünü kutluyor, görevi başında şehit düşmüş polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Tüm polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum'' dedi.