Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç , Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Kılıç mesajın da ; Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu bu mübarek gece, Allah’ın rahmetinin ve bağışlamasının yeryüzüne sağanak halinde yağdığı kutlu bir gecedir

Bir ay boyunca oruçlarımızı tutarak, iftar sevinci yaşayarak, teravih namazlarını kılarak Ramazan Ayı’nın huzur ve maneviyatını hissettik ve Kadir Gecesi ile ibadetlerimizi taçlandıracağız.

Kadir Gecesi ile birlikte bayram havasını da solumaya başladığımız şu günlerde, Tut’lu vatandaşlarımın kandilini tebrik ediyor, ilçemizin ,ülkemiz, İslam Dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum" dedi.