Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç Avukatlar günü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak mesleğini icra eden  Avukatlar’ın Günü’nü kutladı.

Başkan Kılıç mesajında şunları kaydetti:

‘’ Avukatlar toplumumuzun huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için gerekli olan adaletin sağlanmasında önemli bir yere sahiptirler. Avukatlarımız ve onların meslek kuruluşları olan barolarımız da bireylerin hakları kadar, hukukun üstünlüğüne dayalı demokrasinin de her zaman savunucuları olmuşlardır. Bu alanda, avukatlar da özellikle hukukun düzenli işleyişi açısından önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. İnsanların, çevrenin kısaca yaşamda var olan tüm canlıların hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, haklarının korunmasında, hukukun üstünlüğünün sağlanması yolunda, yılmadan, yorulmadan çaba gösteren; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin güvencesi siz değerli avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutluyor, adil, eşit ve barış dolu bir dünya temennilerimle saygılarımı sunuyorum.

MEHMET KILIÇ

TUT BELEDİYE BAŞKANI